Forssan seudun hankintatreffeillä konkretiaa ja hyvinvointia

Kevään hankintatreffikiertue starttasi Forssan seudulta 15.2. Treffeille saatiin mukaan myös Kanta-Hämeen hyvinvointialueen, Oma Hämeen edustajat.

Forssan Yrityskehityksen kehitysjohtaja Hannu-Heikki Saarinen toivotti osallistujat tervetulleeksi.  Forssan kaupungin tilapalvelun kiinteistöpäällikkö Jukka Perälä jatkoi avaamalla Forssan tulevia hankintoja.

Hannu-Heikki Saarinen
Hannu-Heikki Saarinen

Forssan merkittävimmät hankinnat vuonna 2023

  • Jäähallin saneerauksen aloitus, jatkuu vuodelle 2024.
  • Puistolinnan kiertoliittymän rakentaminen
  • Kartanonkadun ajohidasteiden saneeraus
  • Akvarellin alueinfran ja liikenneturvallisuuden parantaminen

Tammelan kunnan talous- ja hallintojohtaja Taavi Leinikka pohti puheessaan hankintojen kehittämistä ja johtamista. Hän nosti erityisesti esille Tammelan suurhankinnan, Yhtenäiskoulun rakentamisen kilpailutuksen.

Taavi Leinikka

Hyvinvointialueella halutaan verkostoitua yrittäjien kanssa

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on aloittanut toimintansa vuoden alussa ja parhaillaan koostetaan hankintakalenteria, jonka on tarkoitus valmistua maaliskuussa. Oma Häme haluaa viestiä tulevista hankinnoista myös Kanta-Hämeen yrityksille.
– Osallistumme Hämeen yrittäjien järjestämiin hankintatreffeihin kevään aikana ja toivomme tapaavamme alueen yrityksiä. Kerromme tilaisuuksissa toiminnastamme ja haluamme kuulla alueen yritysten näkökulmia julkisista hankinnoista, painottaa Oma Hämeen hankintapäällikkö Mikko Tuomas.

Hankintatreffit on erinomainen matalan kynnyksen paikka verkostoitua hankintoja tekevien ja toisten yrittäjien kanssa. Hämeen Yrittäjien hankinta-asiantuntija Sanna Meronen-Vilenius toivoo, että yrittäjät innostuvat ja rohkaistuvat mukaan julkisten hankintojen ja uusien bisnesmahdollisuuksien maailmaan.

Tulevat hankintatreffit – katso linkkien kautta lisää:

Hämeenlinnan seudun hankintatreffit 29.3. >

Riihimäen seudun hankintatreffit 26.4. >