Olemme koonneet tähän palveluja, joista löydät käynnissä olevien julkisten hankintojen tarjouspyynnöt.

Avoimet pienhankinnat Kanta-Hämeessä

Pienhankintoja voit etsiä myös kuntien omilta verkkosivuilta. Klikkaa alta kunnan nimeä, ohjaudut sivussa alemmaksi kyseisen kunnan hankintatietoihin.

Avoimet pienhankinnat Kanta-Hämeessä

Pienhankintoja voit etsiä myös kuntien omilta verkkosivuilta, katso kunnat sivun alareunasta

Avoimet hankinnat Hilma-palvelussa

Hilma eli hankintailmoitukset.fi on julkisten hankintojen ilmoituskanava. Palvelussa julkisen sektorin ostajat ilmoittavat tulevista hankinnoistaan, käynnissä olevista kilpailutuksistaan sekä päättyneiden kilpailutusten tuloksista. Hilmaan kannattaa tutustua ja tehdä maksuttomia hakuvahteja, jotka helpottavat avoimien kilpailutusten seurantaa. 

hilma logo 100

TEE NÄIN, KUN LAADIT TARJOUSTA

1. Lue tarjouspyyntö. Huomioi päivämäärät.

  • Kysymysten jättämisen määräaika.
  • Vastausten antamisen määräaika.
  • Tarjouksen jättöaika.

2. Hyödynnä kysymys-vastausaika.

  • Esitä kysymyksiä.
  • Lue vastaukset.

3. Vastaa kaikkeen pyydettyyn ja vain pyydettyyn.

4. Ole ajoissa. Hanki myös tarvittavat liitteet ajoissa.

Markkinavuoropuhelu

”Ihmiset puhuvat ennen papereita”

Markkinavuoropuhelu parantaa hankinnan laatua ja helpottaa tarjoajia osallistumaan tuleviin koitoksiin. Yhteisenä tavoitteena on, että valmisteltava hankinta toimii sekä tarjoajien että hankintaa tekevän tahon kannalta parhaalla mahdollisella tavalla.

Hämeenlinna

Hankinnat ja Hämeenlinna -blogi

Blogi Hämeenlinnan kaupungin hankinnoista ja hankintatoimesta sekä julkisten hankintojen maailmasta. Blogia ylläpitää kaupungin Hankintapalvelut-yksikkö.

Blogiin pääset tästä: http://hmlhankinnat.blogspot.com/

Tutustu myös www.hameenlinna.fi/hankinnat/ sivuun. Löydät sivulta mm. ohjeet tarjouksen jättämiseen.

Tarjousportaalit

Hämeenlinnan kaupungin kaikki tarjouskilpailut toteutetaan sähköisiä kilpailutusjärjestelmiä käyttäen:

Tarjouspalvelu-portaali – Hämeenlinna

TyöllisyysSampo (https://hankintasampo.fi/tyollisyyspalvelut/)

Riihimäki

Riihimäen kaupungin hallinto ja konserni -toimialueelle sijoittuva hankinnat-yksikkö vastaa kaupungin hankintojen kokonaiskoordinaatiosta, valmistelusta ja kilpailuttamisesta. Hankinnat-yksikkö vastaa myös kaupunkitasoisen hankintatoimen kehittämisestä, hankintaohjeistuksen ylläpidosta sekä kaupungin sisäisestä hankintaneuvonnasta.

Forssa

Forssan kaupungin hankinnat suoritetaan hajautetusti toimialoittain. Forssan kaupungin  hankintaohjeet löytyvät alla olevasta linkistä.

Hankintaohje (PDF)

Tarjouspyynnöt tehdään sähköisesti ja ne löytyvät tarjouspalvelusta. Ilman sisäänkirjautumista näet vain perusasiat hankinnasta. Kirjautumalla palvelun käyttäjäksi näet hankinnan koko sisällön sekä voit antaa tarjouksen sähköisellä tarjouslomakkeella. Rekisteröityminen on maksuton.

Hattula

Hattulan kunnassa on pyritty järjestämään, että pienet ja keskisuuret yritykset ja muut yhteisöt pääsevät tasapuolisesti muiden tarjoajien kanssa osallistumaan tarjouskilpailuihin, esimerkiksi jakamalla suuremmat hankinnat osiin.

Hausjärvi

Hausjärven kunta noudattaa hankinnoissaan julkisia hankintoja koskevaa lainsäädäntöä ja kunnan ohjeita kuten hallintosääntöä sekä hankintaohjetta.

Kynnysarvot ylittävät kilpailutukset ja tietopyynnöt julkaistaan sähköisesti HILMA-sivustolla ja Hämeen Yrittäjät Ry:n ylläpitämässä portaalissa

Humppila

Humppilan kunta tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat kunnalliset palvelut, elinvoimaisen yritystoiminnan sekä hyvän yksityisen palveluvarustuksen. Kunnan valtasuonina sykkivät valtatie 2, Helsinki – Pori ja valtatie 9, Turku -Tampere sekä Turku -Toijala rautatie. Palvelualojen merkitys on kasvanut viime vuosina nopeimmin. Valtatie 2:n yritysalueille on tullut uusia yrittäjiä ja yrityksiä. Uudistuminen jatkuu edelleen. Yli miljoonan vuotuisen asiakkaan kauppakeskittymä tarjoaa mahdollisuuden nykyisille yrittäjille toimintansa kehittämiseen sekä uusille yrityksille oivan alueen sijoittua.

Janakkala

Pohdit sitten pieniä tai suuria, Janakkalan yrityspalvelut ovat apunasi kaikissa liiketoiminnan kehitysvaiheissa.

Tammela

Tammelan kunnan hankintatoiminta perustuu kunnan hallintosääntöön, hankintaohjeeseen ja hankintalainsäädäntöön. Koska kyse on julkisten varojen käytöstä, hankintayksikön on kohdeltava hankintamenettelyn osallistujia ja muita toimittajia tasapuolisesti ja syrjimättömästi sekä toimittava avoimesti ja suhteellisuuden vaatimukset huomioon ottaen.

Jokioinen

Jokioisten kunta tarjoaa yrityksille hienon toimintaympäristön. Kunta sijaitsee liikenteellisesti erinomaisessa paikassa niin sanotun kultaisen kolmion sisällä. Jokioisilta on vain noin tunnin ajomatka Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle. Kunta sijaitsee Lounais-Hämeessä vireän Forssan talousalueen keskellä. Yrittämiseen panostetaan myös seudullisen yhteistyön kautta.

Loppi

Yritystoiminta sijoittuu sinne, missä sillä on parhaimmat edellytykset menestyä. Lopen kunta keskellä kasvu-Suomea, valtakunnan päämarkkina-alueiden sydämessä voi parhaimmillaan luoda yrityksille toimintaympäristön, jossa on todelliset edellytykset kilpailukykyiseen toimintaan.

Ypäjä

Ypäjällä arvostetaan yritteliäisyyttä. Kunnan sijainti suhteellisen lähellä suuria kaupunkikeskuksia ja hyvien valtatieyhteyksien varrella antaa mahdollisuuksia monenlaiseen vireään yritystoimintaan maataloudesta ja valmistavasta tuotannosta aina kauppaan ja palveluihin asti.

Ypäjän vetovoimatekijänä ovat luonnollisesti myös hevoset, jotka tuovat Suomen Hevospitäjään vuosittain yli satatuhatta kävijää erilaisiin tapahtumiin. Samalla Ypäjästä on muotoutumassa järkivihreä, ihmisen kokoinen matkailukylä