Kestävät hankinnat Hämeessä: tulevaisuuden ruokasektori
Kestävät hankinnat Hämeessä webinaarisarja tarjoaa lyhyitä tietoiskuja, uusia avauksia ja näkökulmia tulevaisuuden julkisille hankinnoille erityisesti ruokasektorilla. Mitä meneillään Hämeessä, mitä mahdollisuuksia julkiset hankinnat voivat tarjota juuri sinulle, mitä voimme oppia toisiltamme.
Webinaarit on suunnattu erityisesti ruokasektorilla toimiville, maatalous- ja elintarvikeyrittäjille, kuntapäättäjille, kuntien hankintayksiköille ja ruokahankinnoista vastaaville.
1. KESTÄVÄT HANKINNAT HÄMEESSÄ: TULEVAISUUDEN RUOKASEKTORI
Aika: 17.3. klo 9.-10.00
Paikka: webinaari, Teams -linkki toimitetaan ennakkoon ilmoittautuneille
Webinaarisarjan ensimmäinen tilaisuus johdattelee ja herättelee aiheen pariin – mitä toiveita, tarpeita ja mahdollisuuksia on tulevaisuuden kestävälle ruokasektorille Hämeessä, minkälaisia toimenpiteitä tehdään hämäläisissä kunnissa jo nyt, mitä voimme oppia toisiltamme. Webinaarin lopuksi kuulemme innostavan esimerkin Forssan seudulta, miten suunnitelmat viedään ideasta käytäntöön – lähellä tuotettua ruokaa julkisten keittiöiden lautasille!
Ohjelma:
9.00 Tervetuloa, toiminnanjohtaja Päivi Rönni, MTK Häme
9.05 Hämeen kiertotaloustiekartta – ruuan tuotanto ja kulutus,
aluekehitysasiantuntija Minna Takala, Hämeen liitto
9.20 Hämeen ilmastovahti – Kanta-Hämeen kuntien ilmastoteot ruokasektorilla,
projektipäällikkö Noora Arola, HAMK
9.35 Hämäläisen lähiruuan käyttöön uusi toimintamalli – case Forssan seutu,
toimitusjohtaja Riikka Riihimäki, FYK
9.50 Loppuyhteenveto ja kysymykset, toiminnanjohtaja Päivi Rönni, MTK Häme
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.3.2022. Webinaari on maksuton.
Lisätietoja:
Karita Toivanen, p. 040 723 8801, karita.toivanen@mtk.fi